Новина детально
04 серпня 2016 р.

Квитки на Олімпійські ігри будуть роздавати безкоштовно

Практично повністю будуть заповнені трибуни на змаганнях з тенісу, плавання, триатлону, а також на вирішальних матчах з волейболу (в тому числі пляжного), футболу та баскетболу. А ось регбі і гольф такою популярністю у бразильців не користуються, не розійшлися квитки на змагання по багатьом іншим видам спорту, в тому числі з легкої атлетики.

За повідомленням оргкомітету Ігор 2016, бразильська сторона вже досягла очікуваної суми доходу в 1 млрд реалів (приблизно 300 млн доларів). Раніше зовсім не розглядалося питання про надання безкоштовних квитків на ті чи інші змагання, а тепер такий варіант цілком можливий. І мова йде про те, що близько 240 тис. контрамарок будуть передані дитячим і шкільним установам для безкоштовного розповсюдження.

Директор оргкомітету Ігор-2016 з комунікацій Маріо Андрада зазначив, що є види спорту, з якими молодше покоління погано знайоме, серед них гольф, регбі та хокей. "Соціальні програми будуть розгорнуті в тих видах спорту, які не дуже відомі, - повідомив Андраде. - Наприклад, діти вчилися грати в хокей на траві, і їм було дуже цікаво. Але вони ніколи не бачили живу гру".

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського