Новина детально
17 вересня 2015 р.

Міжнародний турнір з регбі-7 «Кубок Дружби Народів» в місті Хмельницькому

    В місті Хмельницькому 13 вересня 2015 року відбувся Міжнародний турнір з регбі-7 «Кубок Дружби Народів», завдяки якому нам вдалося поновити традицію проведення міжнародних турнірів такого масштабу. В турнірі приймали участь найкращі українські команди, команди з Польщі та Білорусії.

    Після матчів у групах, 10 команд розіграли місця у підсумковій турнірній таблиці. Останню сходинку в турнірі зайняла польська команда з Любліна “Будовляни», яка не зуміла подолати кременчуцький "Бастіон". Мінська "Степянка-300" показала себе дещо краще, і в матчі за сьоме місце одержала перемогу над хмельницькими "Подільськими вепрами". До фіналу не дісталась і ще одна місцева команда - РК "Хмельницький" поступився столичному Політехніку в матчі за 5 місце.

    В фінальному матчі, знову ж таки, зійшлися "Еволюшн Севенс" та харківський "Олімп", правда на цей раз господарі поля зуміли взяти реванш обігравши харків'ян з рахунком 24:19. Третє місце на п'єдесталі переможців зайняла збірна клубів  Польщі взявши перемогу над київським "Ребелсом" з рахунком 32:0.

    Наразі Хмельницький приймає активну участь у регбійному житті України.  Через місяць - 17 жовтня 2015 року, в місті відбудеться ще одна визначна регбійна подія - збірні України та Польщі будуть визначати сильнішого на стадіоні "Поділля".


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха