Новина детально
05 вересня 2015 р.

Програма «Get into Rugby»

    Сьогодні в Києві на стадіоні «Спартак» була проведена перша частина семінару за програмою «Get into Rugby». Спочатку коротко про програму. Програма «Get into Rugby» (у перекладі з англійської мови означає «Займися регбі») розроблена Всесвітньою федерацією регбі і спрямована на зростання гри, а також популяризує її цінності і дає можливість дітям спробувати зіграти в регбі в сучасному і безпечному середовищі. Головною метою даної програми є залучення юних гравців до гри в регбі за допомогою трьох ключових пунктів програми:

1. Спробуй

2. Грай

3. Залишайся

    Більш детальну інформацію про пункти програми можна прочитати на сайті: http://irbgetintorugby.com

    А тепер повернемося ж до нашого семінару. Цікавий виклад матеріалу чергувався із захоплюючими практичними заняттями, в яких куратор програми «Займися регбі» Хосе Горротксатегі розповідав і показував українським тренерам методи і прийоми навчання, які допоможуть їм проявити інтерес дітей до гри в регбі починаючи з самих азів, а головне подарують дітям гарний настрій і задоволення від гри.

    Друга частина семінару за програмою «Get into Rugby» відбудеться завтра в 11:00 на стадіоні «Спартак».


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»