Новина детально
14 березня 2017 р.

Визначились претенденти на нагороди чемпіонату Івано-Франківська з регбі-5

    Другий місяць продовжуються змагання чемпіонату Івано-Франківська з регбі-5, організовані Федерацією регбі Івано-Франківської області за підтримки Департаменту освіти і науки та Департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради.

    Перші фіналісти чемпіонату Івано-Франківська з регбі-5 у віковій групі 2004-05 р.р.н. у групі А визначились у попередніх турах. Ними стали команди шкіл ЗШ № 19 і ЗШ № 17.

    Два інших учасника вирішальних ігор делегувала група Б. Безперечним фаворитом у групі була команда ЗШ № 25, яка в останній день ігор легко і невимушено перемогла команди шкіл №6 і №1, здійснивши у двох іграх шістнадцять  «спроб». Цікаво, що на завершальній стадії атаки у переможців було шість (!) гравців, які здійснювали «спроби», підтвердивши, тим самим, високий рівень колективних дій команди і достатній підбір майстерних виконавців. Не дивно, що у п'ятірку найрезультативніших гравців входять одразу три гравці команди: Гільтайчук Єлизавета – 10, Кушнір Богдан – 8, Йосипів Богдан – 7 «спроб».

    Другою командою, яка продовжить боротьбу за нагороди, стала команда ЗШ №6, що є успіхом для команди, яка тільки другий сезон виступає в аналогічних змаганнях.

    У вирішальних іграх за третє місце зустрінуться школярі зі шкіл №17 і №6, а за перше місце вже не перший рік позмагаються команди ЗШ № 25 і ЗШ № 19.

    Три з чотирьох півфіналістів уже відомі і у молодшій віковій групі 2006-07 р.н. Турнір семи команд у цій групі проходив дуже напружено. Про це свідчить велика кількість нічиїх та виграшів однієї з команд з мінімальним рахунком. У такій ситуації до півфіналу, який відбудеться наступного тижня, вже пробились команди ЗШ № 19-а, ЗШ № 25-а, ЗШ № 2. Останній «щасливчик» визначиться у перенесеній грі ЗШ № 19-а - ЗШ № 6-а, де остання має добрі шанси приєднатись до четвірки кращих.

    Команди шкіл №5, №26, гімназії №3 в останній день зіграють ігри за 5-7 місця.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»