Новина детально
19 грудня 2015 р.

Напередодні дня Святого Миколая відбулися змагання у рамках програми спартакіади шкіл Івано-Франківська з регбі-5.

    З 15 по 18 грудня у спортивному залі ЗШ №25 проходили ігри спартакіадного турніру з регбі-5 серед команд шкіл міста.  Регбі-5 у цьому навчальному році вперше включено до програми шкільної спартакіади Управління освіти Івано-Франківської міської ради. На старт цьогорічних змагань вийшли 16 шкільних команд.

    Серед команд-учасниць були такі, що вже мали досвід ігор у попередніх сезонах, так і команди шкіл, які  отримали перший досвід у новій для себе грі. Незважаючи на це, новачки також продемонстрували певний рівень підготовки до змагань і досить впевнено почували себе на спортивному майданчику.

    За результатами чотириденних змагань переможцями спартакіади стали школярі зі школи №25. У призерах також школи № 13 і № 19. Крім згаданих, заслуговують на позитивні відгуки і школярі з гімназії №2, Вовчинецької школи, ЗШ №12, ЗШ №6, №26, Католицької школи.

    За результатами змагань команди-призери відзначені грамотами Управління освіти МВК, а всі учасники змагань у переддень Святого Миколая солодощами від Федерації регбі Івано-Франківської області.

    Наступні змагання з регбі-5 почнуться після зимових канікул: до кінця березня триватиме чемпіонат Івано-Франківська. 


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції