Новина детально
04 травня 2020 р.

Вадим Гутцайт: «Бачу та чую кожного з вас!»

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт на своїй сторінці у Facebook прокоментував одне з останніх рішень Уряду щодо поступового виходу з карантину, розпочинаючи з 11 травня.

Вадим Гутцайт (Міністр молоді та спорту України):

«Сьогодні пройшло позачергове засідання Кабміну. Розглядалося питання поступового виходу з карантину. Серед іншого, було внесено й питання нашої галузі.

Позиція Міністерства молоді та спорту наступна:

- На першому етапі виходу з карантину зняти обмеження з відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, спортивних майданчиків. Це нарешті відкриє можливість для оздоровчої рухової активності кожному українцю;

- Розпочинаємо навчально-тренувальний процес національних збірних України з олімпійських, неолімпійських, національних видів спорту, видів спорту осіб з інвалідністю. Відповідно, поновлюємо роботу закладів, які забезпечать цей процес.

Остаточній варіант постанови буде опублікований на сайті Уряду впродовж кількох днів.

Не забувайте, що карантин триває, а пандемія, на жаль, нікуди не зникла. Продовжуйте дотримуватися соціальної дистанції й виконувати всі санітарні умови.

Бережіть себе та своїх близьких! Всім міцного імунітету!»

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського