Новина детально
13 вересня 2016 р.

Команда "Подільські вепри" з Хмельницького - володарі Кубка України з регбі серед ветеранів

10 вересня на стадіоні "Поділля" у Хмельницькому відбулися змагання за Кубок України з регбі серед команд ветеранів в яких взяли участь команди;  «Подільські вепри» - місто Хмельницький, «Сиві леви» - місто Львів, «Клуб ветеранів регбі» - з міста Києва, команда «ORB Rugby» з міста Одеси,

По ходу змагань, вигравши в львів’ян та киян, для здобуття Кубку України «Подільським вепрам» залишалося перемогти ще й в одеситів. Що вони і зробили у заключному матчі змагань, який видався доволі цікавим та напруженим.  Лише на останній хвилині поєдинку «Подільські вепри» занесли вирішальну спробу, вигравши не лише матч, а й сам турнір, перемігши команду ветеранів з одеси.

Слід сказати, що матчі Кубку України серед ветеранів йшли в залік чемпіонату України по регбі. І після трьох турів діючі чемпіони України «Подільські вепри» очолюють першість.  Та чи зможуть хмельничани вдруге стати кращою ветеранською командою, стане відомо після заключного четвертого туру  у місті  Львові.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції