Новина детально
01 квітня 2017 р.

Україна з боєм поступилася Португалії

    1 квітня в Одесі українці з боєм поступилися фаворитам дивізіону. Дружина Валерія Кочанова втратила шанси на успіх тільки в останні 10 хвилин, отримавши два сін біни.

    Господарі впевнено діяли в стаціонарах і нейтралізували віяло «уш Лобуш». Українці добре діяли в коридорах і сутичках, позбавляючи суперників м'яча. Сергій Церковний грамотно виконував тактичні удари. Португальці демонстрували більш швидкісне регбі і практично всі заноси організували за рахунок переваги в швидкості і індивідуальній майстерності.

    Стартовий відрізок команди провели в розвідці. Першими до заліковки опонентів підібралися регбісти «Уш Лобуш», після штрафного у п'яти метрах на хибному замасі скам-хав прибрав опонентів і відкрив рахунок прямо по центру. Реалізація принесла додаткові два очка гостям (7:0). Олег Косарєв двічі змазав зі штрафних. Під кінець тайму вихід два в одного завершився другою спробою з реалізацією (0:14). Крапку в першій половині поставив Валентин Литвиненко приземливши ігровий «снаряд» в заліковці португальців після потужного штурму форвардами. Микола Делієргієв впорався з реалізацією - 7:14.

    У другій сорокахвилинці активніше стартували господарі і першу половину тайму домінували на полі, проте втілити ігрову перевагу в набрані очки не зуміли. Двічі українці залишалися в меншості (жовті за високі захвати). Кількісна перевага позначилася в ендшпілі зустрічі - три спроби позбавили господарів взяти перші очки в турнірі.

Україна (7) 7:31 (14) Португалія

Спроби: Литвиненко (40) - Пінто Магальєс (15), Афонсо (32), Форо (73), Ліно (78), Пенья Коста (80);

Реалізації: Делієргієв (40) - Пенья Коста (16, 33, 74);

Жовті картки: Косарєв (60), Кравченко (70) - немає.

    Збірна України залишила другий дивізіон чемпіонату Європи, але останній акорд, незважаючи на рахунок, безсумнівно вдався.

Інформація взята з ресурсу:http://rugger.info


 



 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського