Новина детально
26 жовтня 2016 р.

Команда "КИЇВ-ДАРНИЦЯ"-ДЮСШ "Авіатор" (Київ) (2001-2002 р.н.) стала чемпіоном України!

22-23 жовтня на столичному стадіоні "Спартак" відбувся заключний фінальний тур ЧУ з регбі 2016 року серед юнаків віком до 15 років.

В суботу регбісти "КИЇВ-ДАРНИЦЯ"-ДЮСШ "Авіатор" (Київ) спочатку грали з командою ОДЮСШ Львів. Гра проходила за явної переваги киян, яка втілилася у 5 спроб.

У другому матчі з командою Рівного столична команда повністю володіла ініціативою та впевнено перемогла 34:0.

Наступного дня суперниками "КИЇВ-ДАРНИЦЯ"-ДЮСШ "Авіатор" (Київ) були основні конкуренти за перемогу у чемпіонаті України - регбісти команди ОДЮСШ Одеса. Здійснивши вже у першому таймі чотири спроби, київська команда фактично вирішила долю матчу, а у другому здійснила ще одну. Остаточний рахунок 31:7 на користь киян, які були безумовними фаворитами першості, стали чемпіонами, з чим їх і вітаємо!

Це вже третій поспіль чемпіонський титул цієї команди (2012 рік, 2014 рік та 2016 рік- тільки в ці роки проводились чемпіонати України серед юнаків 2001-2002 р.н.).

Склад команди чемпіонів - Володимир Федорець, Ілля Ботнарюк, Михайло Олексик, Максим Міхєєв, Данило Коровін, Микола Коваленко, Ілля Швиденко, Владислав Цвік, Микола Карасевич, Вадим Ніщимний, Владислав Дородько, Владислав Кабанець, Богдан Несенюк, Артем Єфременко, Дмитро Покотило, Станіслав Писанюк, Микита Охримович, Микита Приємський. Тренер команди  Андрій Коваленко.

Микола Коваленко, капітан команди:

- Перемога цілком закономірна - ми цим складом разом вже  багато років. А це роки важких тренувань, зборів та ігор, зокрема міжнародних, а це досвід. Та й взагалі, ми дійсно команда, де кожний робить якісно свою роботу та стоїть горою один за одного. Я впевнений у своїй команді, ми готові до нових викликів. Дякую команді та всім хто за нас вболівав, сподіваюсь ми показали гарну гру.

rugby-kiev.com.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»