Новина детально
07 серпня 2022 р.

НА ПОЛІ – НАЙМЕНШІ: «АНАТРА» ТА «ЕММАНУЇЛ КСАНТОС» ЗІГРАЛИ КІЛЬКА СПАРИНГІВ

Як ми вже повідомляли, минулої суботи на стадіоні спорткомплексу «Академія Спорту» відбувся вже третій цього літа фестиваль дитячо-юнацького регбі, організований Федерацією регбі Одеської області та Одеською регбійною спілкою.

Цього дня на полі грали команди вікових категорій U-12 та U-17, але не лише вони! Справа у тому, що у рамках фестивалю кілька товариських зустрічей провели зовсім юні регбісти та регбістки віком 7-11 років, які представляли школу «Анатра» та команду «Еммануїл Ксантос», відому своїми виступами у турнірах у безконтактну версію регбі – регбі-5.

Оскільки для багатьох учасників це були перші у житті поєдинки, тренерам команд та суддям доводилося доволі багато часу приділяти тому, аби поясняти певні тонкощі правил, але в цілому усі залишилися задоволеними.

Отже, вітаємо «Ксантос» та найменших вихованців «Анатри», яких на місці назвали «Анатра-міні», з тим, що й вони отримали свою ігрову практику.

Нагадаємо, що наступного тижня ми опублікуємо серію фоторепортажів з «Академії Спорту».

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»