Новина детально
19 грудня 2021 р.

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЕЙ З АУТИЗМОМ!

Одним з найважливіших завдань керівництва державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» в соціально-гуманітарному напрямку діяльності є подальше покращення інклюзивних та безбар'єрних умов для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. На «Олімпійському» кожен день відбувається щось цікаве.

19 грудня в день святителя Миколая Чудотворця керівництво Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні відвідало спортивні заняття дітей з аутизмом. Цим проєктом опікується благодійна організація «Спорт заради миру» та її керівник Мартіашвілі Наталя Іванівна. Тренувальним процесом керує головний тренер проєкту Копилова Ліана Валентинівна та тренер Модлінська Марія Ігорівна.

Діти та їх батьки мали змогу дізнатися, що таке регбі та пограти регбійними м’ячами.

По завершенню тренування президент Фонду, майстер спорту СРСР з регбі Леонід ДЕЙНЕКО вручив всім дітям багато чудових новорічних подарунків від Посольства Франції в Україні, Національного Олімпійського комітету України та «UKRSIBBANK». А тренери отримали в подарунок регбійні м’ячі для подальших спортивних занять.

Побажаємо дітям міцного здоров’я, щастя та веселих Різдвяно - Новорічних днів!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського