Новина детально
11 грудня 2014 р.

Збірна України U-18 завершила перший етап підготовки до чемпіонату Європи

10 грудня завершилися перші навчально-тренувальні (УТС) збори української команди до чемпіонату Європи з регбі-15, серед гравців віком до 18-ти років.

Як пройшли УТС, розповів представник тренерського штабу Сергій Брюзгін:

«Такі збори були проведені вперше, і в цілому, тренерський штаб залишився задоволений роботою хлопців. Ми переглянули гравців з 13-ти клубів України і вже на сьогоднішній день виділили ряд регбістів, які складуть кістяк команди. Багато хто з цих виконавців, уже виступали за збірну U-18 на минулому чемпіонаті Європи. Хлопці виділялися на тлі інших і якісно додали в багатьох компонентах. Варто відзначити, що нинішня команда за підбором гравців, декілька сильніше попередньої, що є безсумнівним плюсом. З цих хлопців можна створити хорошу команду, а значить, завдання на чемпіонат Європи будуть ставитися максимальні».

«Загалом збір був селекційним. Головним завданням був відбір потенційних кандидатів у збірну. Тому тренерський штаб в першу чергу переглядав конкретні дії регбістів в «раках», збереженні м'яча їх технічні та фізичні характеристики. Також приділялася час роботи в стаціонарних положеннях і грі тричвертні».

«Після закінчення УТС все регбісти отримали індивідуальні завдання, які повинні поліпшити певні компоненти їхньої гри. А от наскільки добре хлопці виконають ці завдання, і хто пройде в остаточну заявку на турнір, буде видно вже навесні».

Відзначимо, що чемпіонат Європи U-18 відбудеться орієнтовно в кінці березня - початку квітня 2015 у Франції. Нагадаємо, що в минулому році українські юніори стали четвертими.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського