Новина детально
18 жовтня 2016 р.

Андрій Яскін: "Рівень ветеранського регбі в Україні значно виріс"

Капітан "Одеського Регбійного Братерства" поділився враженнями від фестивалю "Карпатська Осінь", який відбувся 15 жовтня у Львові.

"Після свята регбі відчуваємо тільки найпозитивніші емоції. Традиційний фестиваль ветеранського регбі у Львові цього року був також приурочений до святкування десятиліття команди "Сиви Леви".

"Завжди залишаються найкращі враження після спілкування із старими друзями, з якими об'єднує не лише любов до регбі. Отримали море задоволення від ігор, незважаючи на дощову і вітряну погоду. Варто відмітити, що рівень ветеранського регбі значно виріс, команди радують глядачів цікавими протистояннями. Гравці кожного разу демонструють, що у нас ще є "порох в порохівницях".

"Цього року в "Карпатській Осені", окрім українських команд, участь взяв польський колектив, від якого ми отримали запрошення на турнір наступного року. "ОРБ", у свою чергу, запросило усіх в Південну Пальміру на "Одеську хвилю пам'яті Михайловича", на якій ми відмітимо десятиліття "Одеського Регбійного Братерства".

"Нашим фестивалем зацікавлені команди з Грузії, Польщі і Молдови. Прагнемо вивести "Одеську хвилю пам'яті Михайловича" на міжнародний рівень. Одеська, Львівська і Київська команди офіційно увійшли до Європейської Асоціації Ветеранів".

У "Карпатській осені" також взяли участь "Клуб ветеранів регбі" (Київ), "Сиви Леви" (Львів), "Подільські Вепри" (Хмельницький) і ветерани Польщі.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського