Новина детально
29 липня 2016 р.

Засідання президії Федерації регбі України у Києві

28 липня, у Києві, відбулося засідання президії Федерації регбі України, де представники виконкому ФРУ,  разом з тренерською радою та представниками регіональних осередків федерації і відповідальними особами Мінмолодьспорту, в тісній співпраці, дуже плідно та по-діловому, обговорили питання порядку денного.  

Президент Федерації регбі України Євген Баженков, разом з виконавчим директором федерації,- Олександром Власюком, проінформували присутніх про підсумки роботи ФРУ з 29 травня по 28 липня 2016 року і основні проблеми ФРУ, у тому числі фінансові.

Головний тренер національної збірної команди України з регбі - 7, - Вадим Колишкіін та менеджер команди Максим Кравченко, виступили з доповідями про виступ гравців національної збірної команди України з регбі - 7 і зокрема про останню участь української команди у Чехії, де наша регбійна дружина, незважаючи на певні складності пов'язані з виїздом команди та відсутності ряду ключових гравців команди, посіла почесне 2 місце, поступившись у фіналі змагань лише команді з Ірландії.

Заслухавши виступ, члени виконкому ФРУ, одноголосно визнали виступ команди вдалим, незважаючи на програш нашої збірної у заключній грі.

Головний тренер збірної команди України з регбі - 15, - Валерій Качанов, розповів про стан справ у команді, проблеми які є, а також конструктивно обговорив з членами президії ФРУ питання стосовно майбутніх дат та місць проведення поєдинків нашої збірної команди у матчах чемпіонату Європи у сезоні - 2016/2017.

Було прийнято рішення, що домашній матч збірної України з Нідерландами буде проведено у Хмельницькому, у разі, якщо у гостей не виникнуть питання стосовно відстані від аеропорту до міста. Місто Львів, буде як резервне, у разі відмови голандців.

Учасники засідання заслухали також і виступи головних тренерів чоловічих та жіночих збірних команд  до 18 років і як проходить підготовка до чемпіонатів Європи з регбі, а також обговорили місця проведення майбутній тренувальних зборів та їх фінансування.

З доповіддю про створення "Робочої групи з підготовки галузевої програми розвитку регбі в Україні до 2020 року", - виступив президент ФРУ - Евген Баженков, який разом з членами виконкому ФРУ визначив і затвердив робочу групу, яка у подальшому буде працювати у цьому напрямку.

І на останок засідання, про роботу сайту та висвітлення регбі у новинах інформаціного ресурсу ФРУ, у ЗМІ та соціальних мережах розповів Андрій Кравченко, прес-секретар ФРУ.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха