Новина детально
08 липня 2015 р.

«Канікули з регбі-2015» почалися.

    Федерація регбі України, на виконання програми розвитку регбі в країні, організаційно та матеріально підтримуваної Всесвітньою та Європейською федераціями регбі, впроваджує всеукраїнську регбійну програму «Канікули з регбі». Федерація оплачує половину вартості перебування у таборі, інші витрати оплачують батьки молодих регбістів.

    У 2015 році ця програма включає організацію двох регбійно-оздоровчих дитячо-юнацьких таборів, перший з яких проведено з 15 по 26 червня 2015 року в сел. Морське Миколаївської області.

    У таборі зібралися 34 юних регбіста 2000-2001 років народження з різних регіонів України, які під керівництвом досвідчених тренерів вивчали технічні прийоми ведення своєї улюбленої гри і отримували навички, які допоможуть їм в іграх за свої клубні команди під час виступу в змаганнях.

    Проводили тестування і із загальнофізичної підготовки, де визначали кращих гравців за віковими категоріями. Заключним регбійним заходом став турнір з пляжного регбі. Всі переможці нагороджувалися призами.

    Одночасно була здійснена і культурно-оздоровча програма - купання в морі, походи, різні ігри, турніри, конкурси. Юнаки охоче брали участь у всіх конкурсних програмах, які проводилися в таборі. До речі, у конкурсній програмі «Битва хорів» наші хлопці перемогли у фіналі з культовою піснею «Воїни Сонця».

    Останній прощальний з табором вечір ознаменувався багаттям і феєрверком. Роз'їжджалися задоволені й щасливі.

    Наступний табір за програмою «Канікули з регбі-2015» для юнаків 1998-1999 років народження заплановано провести в Прикарпатті, с. Косово Івано-Франківської області. Запрошуємо.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського