Новина детально
29 серпня 2016 р.

Успішний виступ ужгородських регбістів на міжнародному турнірі в Угорщині

Днями до ужгорода повернулися регбісти місцевого клубу "Корзо", які у складі трьох вікових груп взяли участь  у Кубку Карпат, який проходив в угорському місті Вац протягом двох днів - 27 та 28 серпня.

Слід відзначити, що ужгородські юнаки у віці 16 років вдало пройли усі групові ігри і у фінальному  двобої наші хлопці перемогли команду Пештян (Словаччина) – 19:5 і стали переможцями змагань у своїй віковій групі.

У свою чергу, юнаки 16 років не хотіли відставати від своїх старших однолітків і пройшовши вдало сито групових матчів у фіналі перемагають команду Естергом – 30:5.

На жаль, цьогоріч, привезти три золота додому з Кубку Карпат - 2016 ужгородцям не вдалося.   Регбісти дорослої команди "Корзо" поступилися у фіналі і стали срібними призерами змагань.

Таким чином, два золота і одне срібло - здобуток команди "Корзо" на Кубку Карпат в Угорщині.

Слід додати, що під час проведення турніру, сторони домовились про створення спортивної регбійної  ліги Карпатського регіону з 8 країн Карпатії.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції