Новина детально
05 жовтня 2015 р.

Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 років народження

    Завершився чемпіонат України з регбі серед юнаків 2002-2003 років народження. Фінальні змагання проходили в 2 етапи. Спочатку 19-20 вересня 2015 року команди зіграли в Рівному та Ірпені, а заключний тур 3-4 жовтня 2015 року провели в Івано-Франківську.

    Беззаперечним переможцем чемпіонату стала команда Ірпінської ДЮСШ (тренер С. Брюзгін), яка впевнено перемогла всіх суперників, здобувши в семи іграх сім перемог із загальною різницею ігрових очок 295-85, набираючи в кожній грі по п'ять турнірних очок, враховуючи бонусні очки за кількість здійснених спроб.

    Друге місце в конкуренції з «Анатрою» з Одеси зайняли юні регбісти Львівської ОДЮСШ. Команди зіграли внічию між собою, але на допомогу львів'янам прийшли земляки «Анатри» - регбісти Одеської ОДЮСШ. Зустріч між цими командами також завершилася внічию і саме перемоги в цій грі і 2-х турнірних очок не вистачило «Анатрі», щоб претендувати на друге місце. У підсумку вони треті.

    На наступних місцях у турнірній таблиці розташувалися команди:

4 місце - ДЮСШ-4 м. Рівне;

5 місце - ОДЮСШ м. Одеса;

6 місце - ДЮСШ-2 - «Роланд» м. Івано-Франківськ;

7 місце - РК «Київ-Дарниця» - ДЮСШ-12 м. Київ;

8 місце - РК «Пегас» м. Київ.

    Визначилися переможці і переможені, але головний підсумок змагань в тому, що юні регбісти провели повноцінний спортивний сезон, отримавши хорошу ігрову практику. І перемоги безсумнівно прийдуть.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського