Новина детально
19 вересня 2015 р.

Чемпіонат України з регбі-15 серед юнаків 2000-2001 років народження.

    Почалися фінальні змагання чемпіонату України з регбі-15 серед юнаків 2000-2001 років народження. У м. Хмельницькому провели перші ігри команди Західного і Центрального регіонів, а одеські команди «Анатра» і ОДЮСШ з метою економії коштів зіграли між собою в Одесі. Перемогла команда ОДЮСШ з рахунком 15-5.

    У м. Хмельницькому після 3-х проведених ігор безперечний лідер юнацька команда регбійного клубу «Київ-Дарниця» (тренер А.Коваленко), яка перемогла своїх суперників - команди Хмельницької області, ОДЮСШ м. Львів, ДЮСШ-2 - Роланд м. Івано-Франківськ із загальним рахунком 127-0. Дві перемоги на рахунку команди ОДЮСШ м. Львів.

    Другий тур змагань 10-11 жовтня у Києві.

    Під час проведення змагань в м.Хмельницькому відбулася нарада представників міст Рівного, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, яку провів координатор програми «Get Into Rugby» («Займися регбі») в Україні Павло Рожков. Присутнім була анонсована програма GIR, їм запропоновано розробити плани щодо введення в дію програми на місцях, подати конкретні пропозиції щодо їх реалізації для включення поставлених питань в загальноукраїнську програму GIR.

    У планах Павла Рожкова найближчим часом відвідати регіональні відділення українського регбі в Західному регіоні з метою проведення тренінгів та безпосереднього впровадження програми «Get Into Rugby» в загальноосвітніх навчальних закладах.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського