Новина детально
05 вересня 2016 р.

Відомий склад збірної команди України з регбі серед дівчат - U-18 на ЧЄ у Франції

У суботу, 3 вересня, збірна України U-18 розпочала свою підготовку до європейської першості в Києві. На навчально-тренувальні збори в столицю викликані 12 спортсменок.

Склад збірної України на чемпіонат Європи, який відбудеться на полях Франції наступний: Марія Яковішена, Карина Храмова і Анастасія Остапенко (всі "Отрада", Одеса), Мар'яна Мних ( «Галіція», Львів) Поліна Харламова, Анастасія Кушнір, Надія Скотінянская, Ірина Щербанюк (всі збірна Хмельницької області) Наталія Надюк, Христина Крапельки, Вікторія Москальчук ( «Універ», Тернопіль) Анастасія Скорик ( «Олімп», Харків).

«З 3 по 8 вересня відбудуться навчально-тренувальні збори команди, які будуть проходити на стадіоні" Спартак "у Києві, після яких відразу вирушимо на турнір, - розповів головний тренер збірної України U-18 Дмитро Кірсанов.

Робочий процес буде спрямований на відпрацювання командних дій. Зробимо акцент на стаціонарні положення, гру від сутичок і коридорів. Звичайно, важливо налагодити зв'язки між регбістками та  награти комбінаційні дії команди».  Нагадаємо любителям спорту, що чемпіонат Європи в цьому році пройде в місті Віші, Франція з 10 по 11 вересня.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха