Новина детально
12 листопада 2015 р.

Прийшла пора фіналів

    У чемпіонаті України з регбі-15 почалися фінальні ігри. І якщо на першому груповому етапі чемпіонату в іграх команд Суперліги та Вищої ліги тільки в кожній четвертій грі спостерігалася хоч якась інтрига чи боротьба (24 ігор із 36 пройшли зі значною перевагою однієї з команд), то на фініші змагань зустрілися насправді рівні команди - ігри проходили дуже напружено, а їх результат був непередбачуваний.

    У Вищій лізі обидві перші фінальні ігри закінчилися перемогою команд господарів. У грі за 3-4 місця команда регбійного клубу «Рівне» переграла Івано-Франківський «Роланд» - 15:13, а в грі за 1-2 місця «Політехнік» з Одеси на останній хвилині вирвав перемогу у своїх одноклубників з Києва - 23:20. І тепер володарі медалей будуть визначатися в відповідних іграх в Івано-Франківську та Києві.

    Також нічого не ясно і в розподілі місць у змаганнях команд Суперліги. У Львові в грі за 5-6 місця одеська «Академія» у запеклій боротьбі виграла у місцевого «Сокола» 12:10. У грі за 3-4 місця РК «Хмельницький» насилу переграв київський «Антарес» - 17:12 і тепер їх чекає нелегкий матч у Києві. А в грі за 1-2 місця, що проходила в Одесі між командами «Кредо-63» Одеса та «Олімп» Харків, на останній хвилині «Олімп», який виграв завдяки точному дроп-голу С. Церковного гру з рахунком 17-15 , відвозить дуже важливу перемогу.

    Тепер в суботу 14 листопада нас чекає надзвичайно запекла боротьба у всіх матчах. Жодній з команд не вдалося перемогти з перевагою більше 5 очок! 5 з 5 ігор пройшли в рівній боротьбі, і всі 10 команд зберігають рівні шанси на перемогу за сумою двох матчів.

    І тільки одна пара команд-суперниць вже припинила свої виступи в чемпіонаті. Харківський ТЕХ-А-С, порахувавши негідним для себе боротися за 7-8 місця чемпіонату серед команд Суперліги, відмовився від ігор з київською командою «Ребелс», без боротьби віддавши їй 7 місце.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»