Новина детально
02 грудня 2015 р.

«Розминка чемпіона» - це ще один вдалий крок у розвитку дитячого регбі.

    У Рівненській загальноосвітній школі №10 пройшов спортивний захід «Розминка чемпіона», який проводився під керівництвом головного тренера клубу «Рівне» Павла Рожкова, дитячого тренера клубу Юрія Ковалюка та майстра спорту України Костянтина Гурильова.

    Спортивний захід пройшов цікаво, адже крім того, що учні жваво та старанно виконували вправи розминки, вони ще й змогли дізнатися про історію виникнення регбі, розвиток цього виду спорту в Україні та в Рівненській області, а також побачити на власні очі деякі елементи гри, які продемонстрували спортсмени.

    Наприкінці спортивного заходу регбісти подарували школі спортивний інвентар, що поклало початок роботі секції регбі, яка буде працювати за європейською програмою "ЗІГРАЙ В РЕГБІ".

    Сподіваємось, що нашим регбістам вдалося закласти у серцях учнів хороший фундамент, збудований з зацікавленості та захоплення цією чудовою грою.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»