Новина детально
15 грудня 2017 р.

Владислав Булгаков: «Зміни повинні відбуватися, але поступово»

Віце-президент Федерації регбі України Владислав Булгаков розповів про 99-ту щорічну генеральну конференцію Rugby Europe.

«На зустрічі були заслухані звіти всіх комісій по роботі за минулий сезон. Однією з головних тем стало залучення нових членів в регбійне співтовариство. Для цієї мети був презентований різновид регбі-7, який називається регбі-ікс. Спрощений варіант олімпійського виду для популяризації гри з овальним м'ячем. Учасникам конференції продемонстрували яскраву презентацію Франції до Кубка Світу-2023».

«Крім того обговорювалися всі нагальні проблеми розвитку регбі, а також гендерне питання, яке не так давно порушило World Rugby. На прикладі Австралійського регбійного Союзу, який днями очолила жінка, було рекомендовано збільшувати число представниць прекрасної статі, які не тільки безпосередньо грають в регбі, але і в органах управління федерацій і союзів. Думаю, зміни повинні відбуватися, але поступово».

Наступного року відбудеться ювілейна сота конференція Rugby Europe.

credo63.com 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»