Новина детально
11 вересня 2016 р.

2-й дитячий турнір з регбі - 5 у Кривому Розі присвячений Дню фізичної культури і спорту

Незважаючи на спеку, бажаючих пограти в регбі у святковий, вихыдний день було більш, ніж достатньо. З двох шкіл прийшло на турнір дітей в два рази більше і тому було прийнято рішення створити ще дві команди.

- Ми проводимо  другий турнір з дитячого регбі і перший осінній турнір, присвячений Дню фізичної культури і спорту. Ми не забуваємо дітей, яких ми поки що знайомимо з таким новим видом спорту, як регбі. Це не останній турнір в цьому році. Сьогодні 6 команд беруть участь у турнірі: 72 школа, 120, 119 і 35, - сказав старший тренер Дитячої регбійної ліги Святослав Міненко.

Він також додав, що поки в гуртки регбі-5 проводились тільки в школах Саксаганського району, але вже з жовтня вони увійдуть в систему освіти міста.

- Ми проведемо навчання вчителів фізкультури нашого міста, які побажають проводити гуртки регбі в своїх школах. Проект регбі-5 абсолютно безкоштовний для дітей, - повідомив Святослав Міненко.

Нагадаємо, що в регбі-5 можуть грати як дівчатка, так і хлопчики. Імовірність отримати травму - мінімальна. Учасники команд намагаються занести м'яч у залікову зону, при цьому суперники повинні не штовхати і виривати м'яч, а зірвати стрічку з пояса супротивника.

Святослав Міненко зазначив, що сьогодні беруть участь в турнірі діти 8-11 років. Їх підтримати прийшли батьки, друзі та близькі. Додамо, що ніхто так не вболівав за спортсменів, як гравці їх команд, які стоять на заміну і тренера, які всіляко підтримували маленьких регбістів.

Сьогодні не будуть вручатися ні грамоти, ні кубки, нічого очікувати переможців і переможених - солодкі призи отримають абсолютно всі спортсмени.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»