Новина детально
09 серпня 2022 р.

Важлива частина кожного успішного чемпіонату - це правильна та комфортна організація всіх процесів

Сьогодні розповідаємо про команду людей, від роботи яких залежить підготовка збірної до матчу та відновлення після ігор.

Найголовніша посада у збірній відводиться головному тренеру. Задача тренера згуртувати гравців, налаштувати тренувальний процес, мотивувати на перемогу та підтримувати під час програшу.

Не менш важливим є посада спортивного менеджера. Це очі та руки збірної. Менеджер немає права на помилку, бо від його дій залежить комфортне перебування всієї делегації. Своєчасне подання всіх документів, організація проживання та тренування та ще багато різних моментів, які виникають у процесі зборів або на матчах.

Регбі - чудова спортивна гра, але звісно травмонебезпечна. Тому без лікаря збірній не обійтися. Буває, що травми виникають прямо під час гри, як цього року під час гри збірної дівчат.

Надія Сондей травмувалася під час матчу і завдяки швидкому реагуванню лікарки збірної обійшлося без ускладнень.

Федерація Регбі України намагалася забезпечити нашим гравцям повний комфорт, розуміючи, що процес відновлення після ігор теж дуже важливий. Тож цього року на збори та чемпіонат було запрошено професійного фізіотерапевта та реабілітолога.

Масаж, тейпування гравців, а також психологічна підтримка все це є дуже цінним для кожного гравця.

Дякуємо всій команді за злагоджену роботу!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»