Новина детально
04 травня 2017 р.

Результати 1-го етапу чемпіонату України з регбі серед юнаків 2004-2005 років народження

    З 29 квітня по 02 травня 2017 року було проведено 1 етап чемпіонату України з регбі серед юнаків 2004-2005 років народження. Змагання 1-го етапу проводилися в західному, центральному та східному регіонах.

    Змагання західного регіону пройшли в м. Хмельницькому. Сім команд боролися за 2 путівки у фінал: збірна Хмельницької області, ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ, «Опришки» Колочава, ДЮСШ-4 м. Рівне, ДЮСШ-2-ЗШ № 19 м. Івано-Франківськ, збірна Закарпатської області та "Підгір'я" Івано-Франківської області.

    Переможницею змагань західного регіону стала збірна Хмельницької області, вона перемогла всіх своїх суперників та беззаперечно посіла перше місце. Другу путівку у фінал одержала команда ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ: виборовши п’ять перемог, вона не змогла подолати лише збірну Хмельницької області. Завантажити турнірну таблицю.

    Змагання центрального регіону відбулися у м. Києві. За дві путівки у фінал боролися 5 команд: ДЮСШ м. Ірпінь,  "Київ- Дарниця" м. Київ, РК "Пегас" м. Київ,  "Гарт" с. Дмитрівка, ДЮСШ-12-«Політехнік» м. Київ. Перше місце з трьома перемогами та однією нічиєю посіла команда "Гарт" с. Дмитрівка (РІО – 100:15). Команда ДЮСШ м. Ірпінь наступала на п’яти переможниці, але поступившись за різницею ігрових очок (РІО – 100-25), зайняла друге місце. Завантажити турнірну таблицю.

    Змагання східного регіону проводилися в м. Кривому Розі. В змаганнях брали участь 4 команди: збірна Донецької області, збірна Харківської області, ДЮСШ-10 (1) Кривий Ріг, ДЮСШ-10 (2) Кривий Ріг. Переможницею змагань та власницею путівки до фіналу стала збірна Донецької області. Завантажити турнірну таблицю.

    Отже, у фінал чемпіонату України з регбі серед молодших юнаків 2004-2005 років народження вже вийшли:

1. Збірна Хмельницької області

2. ДЮСШ-2-"Станиславів" м. Івано-Франківськ

3."Гарт" с. Дмитрівка

4. ДЮСШ м. Ірпінь

5. Збірна Донецької області

    Інші три путівки визначаться після проведення туру у південному регіоні 13-14 травня.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського