Новина детально
28 березня 2017 р.

26 березня на полі стадіону шахти «Гвардійська» пройшов тест-матч колективу «Гірник-ПАТ КЗРК» з регбістами «Дніпра».

    На старті спортсмени «Гірника» допустили помилку при ловлі м'яча, через що отримали аут біля своєї заліковки, в підсумку він став результативним для суперників. Після гра вирівнялася, команди обмінялися атакуючими діями, але захисники грали надійно. Лише в кінці тайму «Дніпро» заніс ще одну атакуючу спробу, однак «Гірники» відповіли красивою комбінацією, яку завершив Ілля Пунко, а Влад Коротун не підвів з реалізацією. Підсумок - 10:12 після першого тайму.

    Друга частина гри почалася з атак криворіжців, але через брак зіграності хлопці пропустили чергову заявку на перемогу від «Дніпра». Микола Шалаєв грамотно розібрався з виниклою ситуацією і рішуче заніс спробу. А Влад Коротун за рахунок точного виконання штрафних ударів звів різницю до мінімуму - 17:19. Такий результат тримався до останньої «п'ятихвилинки». Можливо десь проявилася втома наших гравців і в самому кінці гри «Дніпро» не пробачив помилки «Гірника», встановивши остаточний рахунок 17:24.

    Новий тренер команди Олескандр Цвєтний коментує: «Грою хлопців залишився задоволений. Важко змагатися проти фізично сильної команди, якою і є «Дніпро», але наші регбісти показали характер і давали бій на кожній ділянці поля. «Гірник» поповнив ряд новими гравцями, ще не налагоджено належне взаєморозуміння, тому припустилися кількох результативних помилок.

   Але все це - ігрові моменти, будемо працювати над цим, виправимося. Основні проблеми тягнуться у нас ще з минулого сезону: коротка лавка запасних і відсутність тренувального поля з освітленням - у команди просто не було часу адаптуватися після тренувань в залі до гри «на повітрі». Цей тестовий матч показав, що в міжсезоння команда значно покращила свої фізичні показники та боролася на рівних з срібним призером минулого сезону».


https://www.facebook.com/kryvbasrugby



 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського