Новина детально
29 серпня 2017 р.

Оазис регбі в Києво-Святошинському районі

    В рамках підготовки до фінальних матчів чемпіонату України з регбі серед юнаків, з ініціативи старшого тренера команди «ГАРТ» Сергія Равлюка в селі Дмитрівка Київської області 26 серпня було проведено турнір «Олімпійські надії». Змагання пройшли на прекрасно підготовленому стадіоні за підтримки сільського голови Дідича Тараса Тарасовича.

    Юні регбісти продемонстрували індивідуальну майстерність і величезне бажання перемогти. Керував проведенням турніру Корольов Борис Анатолійович, який не тільки судив ігри, але і детально пояснював юним регбістам правила гри.

   У підсумку, 1-е місце виборола команда «ГАРТ» с. Дмитрівка (тренер Сергій Равлюк), 2-е місце - у регбістів «ІРПЕНЯ» (тренер Сергій Ігнатенко) і 3-е місце у київської команди «ПЕГАС» (тренер Руслан Мишко). Тепло підтримували учасників змагань жителі села, батьки і гості турніру. Від імені президента Федерації регбі України Баженкова Є. В. були передані вітання переможцям, а керівник фонду розвитку дитячо-юнацького регбі Леонід Дейнеко подарував юним регбістам с. Дмитрівки м'ячі. Побажаємо нашим командам подальших перемог на турнірах і чемпіонатах України!


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»