Новина детально
01 березня 2022 р.

ЗАЯВА НОК УКРАЇНИ

З першого дня початку війни Національний олімпійський комітет України на чолі з президентом НОК Сергієм Бубкою, який постійно знаходиться в Україні, перебуває в тісному контакті зі світовими та європейськими партнерами з метою відстоювання прав України, залучення підтримки Україні з боку впливових міжнародних інституцій.

Численні консультації, які проводились на рівні президента НОК України Сергія Бубки та Міжнародного Олімпійського Комітету Томаса Баха, президента Світової легкої атлетики Себастьяна Кое, Національних олімпійських комітетів та інших міжнародних спортивних організацій знайшли миттєву реакцію та підтримку, а з ними і відповідні рішення щодо усунення спортсменів Росії та Білорусі від участі у міжнародних змаганнях. 

«Дякую за всі ваші повідомлення та дзвінки підтримки з усього світу. Україна вдячна за те, що МОК виявляє повну солідарність, а їх оперативна група підтримує контакти з НОК України для координації гуманітарної допомоги. Війна повинна припинитися, мир і людство повинні перемогти», - зазначає Сергій Бубка у зверненні до світового співтовариства.

Низько вклоняємося усім захисникам України!

Україна переможе!

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»