Новина детально
22 червня 2020 р.

В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ МІНІ-ТУРНІР З РЕГБІ-7

21 червня в Одесі на стадіоні «Академія Спорту» відбувся міні-турнір з регбі-7. Спочатку планувалася участь чотирьох команд, проте на місці було прийнято рішення розділити гравців на три колективи - «КРЕДО-1963», «дубль» «КРЕДО-1963» (збірна Одеси U-18) і RC «Sailors».

Команди зіграли за коловою системою в одне коло, переможця міні-турніру не визначали, оскільки головним в таких іграх є не результат, а перегляд дій гравців.

Як повідомив прес-службі Федерації регбі Одеської області наставник «КРЕДО-1963» Дмитро Федишин, подібні міні-турніри дуже важливі. Завдяки тест-матчам, можна зрозуміти, чи правильно побудований тренувальний процес, чи в правильному напрямку рухається команда, в яких компонентах їй і окремим гравцям потрібно додати, на чому зробити акцент під час тренувань.

За словами Дмитра Олександровича, це великий плюс для одеського регбі, коли в місті базуються відразу кілька команд, які виступають в чемпіонатах України серед дорослих. Всі вони мають можливість отримати ігрову практику під час тривалої паузи між офіційними змаганнями.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха