Новина детально
08 жовтня 2017 р.

«Олімп» (Харків) - тринадцятиразовий чемпіон України з регбі!

Сьогодні, 8 жовтня, в Києві відбувся фінал першості країни з регбі серед чоловічих команд Суперліги. У головному матчі сезону-2017 зійшлися дванадцятиразовий чемпіон України, харківський «Олімп, і команда-сюрприз поточної першості, «Поділля» (Хмельницький).

Як повідомляє сайт rugger.info, підопічні Олександра Мігунова відкрили рахунок у зустрічі, завдяки спробі Олексія Лещенко 5:0. Микола Кірсанов досить швидко відновив паритет (5:5). Реалізація Олега Косарєва (7:5). Але Олексій Лещенко зі штрафного вдруге у грі вивів вперед «Поділля» (8: 7). Як виявилося пізніше, це були останні набрані очки хмельничани у зустрічі. До перерви дубль Максима Ковалевського та другої занос Миколи Кирсанова з реалізацією Олега Косарєва дозволили «Олімпу» повести в рахунку (17:8).

У другому таймі спроби Сергія Гарькавого і Олега Литвиненка встановили підсумковий результат протистояння 34:8. «Олімп» десятий раз поспіль завоював звання найсильнішого клубу України.

«Олімп» (24) 34: 8 (8) «Поділля»

Спроби: Кірсанов-2, Ковалевський-2, Гарькавий, О. Литвиненко - Ол. Лещенко;

Реалізації: Косарєв-2 - немає;

Штрафні: немає - Ол. Лещенко.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського