Новина детально
01 вересня 2016 р.

Навчання регбі в школах Дніпра

У новому навчальному році в 16 школах Дніпра на заняттях з фізкультури дітей навчатимуть нового виду спорту - так званому регбі-5. Основною відмінністю цієї гри від звичайного регбі є те, що тут не практикуються силові захоплення, відповідно, воно є не більш травмонебеспече ніж футбол чи баскетбол.

До слова, в цьому році регбі-5 дебютувало в якості олімпійського виду спорту на Іграх в Ріо. Якщо ініціатива зацікавить школярів, її географію розширять. "Для занять регбі-5 підходить звичайний зал для баскетболу, такий є в будь-якій школі, - зазначає головний тренер регбійного клубу" Дніпро "Антон Панфілов. - Ми плануємо ще попрацювати з вчителями фізкультури, щоб вони змогли проводити тренування на якомога більш високому рівні ".

Щоб стимулювати інтерес учнів до нової для них грі, наступної весни в Дніпрі планують провести турнір за звання кращої шкільної команди з регбі.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського