Новина детально
23 жовтня 2022 р.

Об’єднані заради перемоги!

Хочемо розповісти про новий досвід, який став можливим для нашої збірної з регбі-15, завдяки Penguin International Rugby Football Club

Ще на початку жовтня, коли чоловіча збірна збиралась на передматчеву тренувальну підготовку до Хорватії з ФРУ зв’язався менеджер Penguin International Rugby Football Club  Тім Гобелко та запропонував чудового тренера з England Rugby Football Union - Grant Hathaway (Гранта Хетевея). Тож, обговоривши цей момент з тренерським складом збірної, ми з вдячністю погодились.

Тренування збірної з новим тренером виявились дуже ефективними для гравців. Грант Хетевей одразу виявив сильні сторони команди та сконцентрував увагу саме на них. Цей досвід дав новий подих для збірної і, можливо, завдяки цьому хлопці розпочали Чемпіонат з Перемоги!

Федерація регбі України та гравці збірної національної команди висловлюють щиру подяку Penguin International Rugby Football Club та Гранту за підтримку.

Сподіваємось на нові зустрічі в Україні!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»