Новина детально
11 вересня 2017 р.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов продемонстрував свою майстерність з регбі (ФОТО)

9 вересня в Києві відбувся Олімпійський урок з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Під час урочистих заходів на Оболонській набережній до регбійної сім’ї приєднався міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Очільник українського спорту привітав представників регбійного руху країни та спробував власні сили в одному з конкурсів, що пропонувалися цього дня учасникам на регбійній локації.

Варто відзначити, що міністр досить гідно проявив свої здібності в регбійному змаганні, що засвідчила позитивна реакція присутніх.

Додамо, що свято регбі також відбулось завдяки участі команди «Ельдорадо-ДЮСШ-24» (тренер – Валерій Максюк), дітей табору «Артек» (майстер-клас).

Прийшли підтримати молодих спортсменів: директор ДЮСШ-Авіатор Ігор Кубанський, президент ГО «Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні» Леонід Дейнеко, майстер спорту СРСР міжнародного класу, 4-разовий срібний призер, 3-разовий бронзовий призер Чемпіонату Європи, гравець команди «Авіатор» Київ, французького клубу «Сант-Супліз» - Раміль Хайруллін. 


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха