Новина детально
03 жовтня 2016 р.

Команда «Гірник ПАТ КЗРК» з Кривого Рогу - переможець першого обласного чемпіонату Дніпропетровської області з регбі - 7

У першому чемпіонаті Дніпропетровської області брали участь шість команд: криворізькі «Гірник ПАТ КЗРК» і «Гірник ПАТ КЗРК-2», «Дніпро», «Бастіон» з Кременчука, запорізький «Кмет» і збірна гравців з різних міст.

За підсумками відкритого обласного чемпіонату шосте місце зайняв регбійний клуб «Кмет», п'яте - збірна команд з різних міст, четверте - «Гірник ПАТ КЗРК-2», третє - «Бастіон», друге - «Дніпро», а перемогу здобули фаворити і господарі змагань, срібні призери Вищої Ліги чемпіонату України - «Гірник ПАТ КЗРК».

У вирішальній битві переможці зійшлися з дніпрянами і за кількістю занесених спроб, а також завдяки високій і якісній техніці гри здолали суперника з рахунком 22:14.

За словами головного судді Святослава Миненкова, на стадіоні «Спартак» в складі регбійного клубу-призера «Гірників» виділилися Євген Дудка, Ігор Троян і Микола Шалаєв. Вони краще за всіх проявили спортивну підготовку, силу духу, майстерність і витримку. З упевненістю можна сказати, що криворіжці по-лідерськи вели свою команду до перемоги.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського