Новина детально
29 вересня 2020 р.

Дмитро ФЕДИШИН: «Гра з «Поділлям» сподобалася, але ми заробили багато необов"язкових штрафних»

Головний тренер РК «КРЕДО-1963» Дмитро Федишин поділився своїми враженнями від найважливішої перемоги над хмельницьким «Поділлям».

- Дмитре Олександровичу, наскільки ви задоволені результатом і діями своїх підопічних у матчі з «Поділлям»?

- Гра мені дуже сподобалася, але є ряд претензій до гравців. Ми заробляємо занадто багато необов'язкових штрафних, що в наступних іграх може принести нам чимало проблем. Потрібно розбирати ці моменти, робити висновки, щоб такого не повторювалося в поєдинках, що залишилися.

Що стосується гри в цілому, то хочу відзначити, що з кожним матчем простежується прогрес в діях моїх підопічних, ми бачимо реалізацію того, над чим ми працюємо на тренуваннях.

- Чи тяжіла над гравцями «КРЕДО-1963» додаткова відповідальність за результат?

- Ви знаєте, ця гра дійсно була дуже важливою для нас, але ми перед кожним матчем ставимо перед собою певні завдання, цілі, виробляємо стратегію. Якщо гравці виконують те, що ми намітили - все закінчується добре. Так, як в поєдинку з «Поділлям».

- Наскільки важливо було здобути перемогу з бонусом?

- Звичайно ж, в кожній грі будь-яка команда хоче перемогти з хорошою різницею в рахунку, яка додасть в турнірну таблицю не чотири, а п'ять очок, але в матчі з «Поділлям» ми не ставили перед собою завдання обов'язково перемогти з бонусом. Ми повинні були просто перемогти. До того ж, перед хлопцями стояли й інші завдання - показати дисципліновану гру, цікаву, комбінаційну, технічну гру, що, загалом, ми і спостерігали. Мені дуже сподобалося, що наші нападники організували гарний тиск в сутичці, ми бачили хороші моли, у нас пройшли кілька красивих атак віялом, коли в другому таймі були проведені заміни в півзахисті. Гра освіжилася, стала динамічнішою, набагато змістовнішою, ми набрали обертів і добилися переконливої ​​перемоги. Вважаю, що це успіх не тільки нашої команди, це - успіх всієї структури. Ми працюємо спільно, тренуємося з опором на тренуваннях, що дає величезні плюси для всіх.

- В останньому турі «КРЕДО-1963» у Львові зіграє з непоступливим на своєму полі «Соколом» ...

- Для нас дуже важливо перемогти в останньому матчі регулярного чемпіонату. Якщо хлопці продовжать тренуватися і налаштовуватися в тому ж дусі, як і перед останніми поєдинками, то у нас точно все буде в порядку.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»