Новина детально
18 лютого 2020 р.

Підсумки II-го туру Харківської Шкільної регбійної Ліги (ФОТО)

У суботу та неділю, 15-16 лютого, в спортивному залі харківської ШВСМ, відбулися матчі другого туру групових турнірів Харківської Шкільної регбійної Ліги.

У групах визначилися лідери. У групі "А" лідирує найзнаменитіша команда шкільної ліги, що представляє 77-му школу, а в групі "Б" на першій сходинці турнірної таблиці влаштувалися вихованці 128-ої школи. Швидше за все, лідери не здадуть своїх позицій і вийдуть у фінальну четвірку, а от за другі місця в групах і право претендувати на чемпіонство, буде дуже складна боротьба. Претендентів багато, а місць мало.

29 лютого і 1 березня пройдуть матчі третього туру і вже після всіх зіграних поєдинків стануть відомі школи, які будуть боротися за звання чемпіонів Харківської Шкільної Ліги. А ті хто не потрапить до головного фіналу, гратимуть у втішних турнірах.

У суперечці бомбардирів визначився лідер. Романенко Єгор з 77-ої школи приніс своїй команді 70 очок і очолив бомбардирські перегони.

Президент Федерації регбі Харківської області Роман Бихов і виконавчий директор Федерації Максим Кравченко нагородили кращих гравців матчів і відзначили зростаючий з кожним роком інтерес до регбі серед дітей.

Харківська Шкільна Регбійна Ліга

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції