Новина детально
16 вересня 2019 р.

Одеський «Політехнік» здобув п"яту перемогу в сезоні

Підопічні Зураба Кікачеішвілі обіграли в Одесі київський «Ребелз».

Домашній матч зі своїм головним переслідувачем - київським клубом «Ребелз», який здобув три перемоги в чотирьох іграх сезону, одеський «Політехнік» провів в цілому впевнено.

Одеситам вдалося «всуху» виграти перший тайм (18:0), у другому вони збільшили свою перевагу, однак пропустили дві спроби.

Правда, це жодним чином не зіпсувало настрій «політехнікам», які, завдяки двом спробам Вадима Яскіна і «заносам» Олега Малакчі, Олексія Тищенка, Андрія Царюка і Юрія Юдкіна, двом реалізаціям того ж Тищенка та штрафного Олексія Гайдаржи, здобули велику перемогу 37:10.

Таким чином, «Політехнік» виграв п'ятий матч з п'яти, збільшивши свою перевагу від другого «Ребелзу» до 11-ти очок (25 проти 14-ти).

У наступному турі (22 вересня) одесити в Кривому Розі зіграють з «Гірником», а наступний домашній матч проведуть 6 жовтня з «Дніпром». Завершать же сезон «смугасті» в Харкові, де 13 жовтня зустрінуться з «Тех-А-Сом».

Турнірне становище команд

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського