Новина детально
01 березня 2018 р.

Збірна України (U18) поступилася у заключному поєдинку тестової серії у Франції

В третьому, заключному контрольному матчі навчально-тренувального збору, що проходив у Франції, українці програли юніорам Академії Ажен з рахунком 5:74.

«Ажен» (U18) 74:5 Україна (U18)

Єдину спробу в складі «жовто-синіх» заніс Владислав Цвик.

Поєдинок з командою «Ажен» став для підопічних Андрія Коваленка завершальним в рамках збору у Франції. У перших двох зустрічах з французькими однолітками збірна України поступилася «Бержераку» (17:60) та перемогла команду «Стад Фойєн» (41:22).

Андрій Коваленко (головний тренер чоловічої юніорської збірної України):

«Вперше в історії українські регбісти отримали можливість зіграти з таким суперником, як чемпіон Франції - суперкомандою Академії Ажен. Мені немає в чому дорікнути наших хлопців, вони зробили все, що змогли. Головне, не результат, а безцінний досвід. Хочу їм подякувати за мужність і самовідданість. Не сумніваюся, що ми всі отримали хороший урок, який зробить нас набагато сильнішими. Спасибі, Франція, за регбі, за гостинність і теплий прийом! Спасибі, Ажен, Стад Фойєн, Бержерак. Ми веземо одну перемогу з Франції, і, повірте мені, цього не мало. Ми їдемо додому іншими, отримали безцінний досвід. Попереду чемпіонат Європи, і там на нас чекають головні події сезону.

Окрема подяка організаторам турне - нашому великому другу, головному організатору Жан-Батісту Аліксу, мерії міста і клубу «Бержерак», регбійному клубу «Стад Фойєн», Академії Асоціації Ажен за прекрасні матчі і екскурсії, можливість пограти з класними командами і стати кращими».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського