Новина детально
03 грудня 2019 р.

Дмитро Самойленко: «Хочеться, щоб виконувана робота приносила позитивний результат»

Голова Дисциплінарного комітету Федерації регбі України, голова АУРІС Дмитро Самойленко удостоєний срібної медалі Rugby Europe за внесок в розвиток регбі.

«Враження від отримання нагороди, звісно, позитивні. Вважаю, що срібна медаль - це заслуга всього українського регбі. Незважаючи на не дуже вдалі виступи останніх років, нас пам'ятають, цінують і розуміють, що тут є фахівці, які вміють працювати не тільки в Україні, а й за кордоном. Зокрема, я регулярно інспектую матчі чемпіонату Європи.

24 роки в системі європейського регбі - це немало, але треба продовжувати трудитися і працювати до отримання золотої медалі. Ми вже обговорювали плани розвитку з офіцером Rugby Europe Хосе Горачатеги. Іспанський фахівець висловив бажання перед початком наступного сезону з робочим візитом відвідати основні регбійні регіони країни і акцентував увагу на тому, що отримання срібної медалі допоможе стимулювати розвиток нашого спорту в Україні. Хочеться, щоб виконувана робота приносила позитивний результат», - резюмував Дмитро Самойленко.

rugger.info

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції