Новина детально
14 травня 2017 р.

13 травня на стадіоні ДЮСШ №10 відбувся фінал Дитячої регбійної ліги.

    В цьому році, в порівнянні з минулим, за чемпіонство боролися вихованці 16-ти шкіл. У змаганнях брали участь 200 хлопчиків і дівчаток у віці 9-11 років.

    Турнір відкрили гімном України. Потім стартували матчі, їх провели на двох полях. За підсумками групового етапу сформувалася четвірка лідерів: учні шкіл № 119,№ 125, № 128 і № 69. У перервах між іграми глядачів і учасників розважав колектив черлідерів школи №41.

    Гравці РК «Гірник - ПАТ КЗРК» не залишилися в стороні від матчу і організували для дітей ряд конкурсів. Спортсмени показали елементи підготовки команди Суперліги, а хлопці змогли власноруч спробувати, що таке - тренування «для дорослих». Це викликало захват і ажіотаж серед школярів.

    За підсумками матчу перемогла команда з навчального закладу №119, в фіналі хлопці обіграли супротивників школи №128, закріпивши за собою статус чемпіона, який їм вдалося здобути в минулому році. Бронзу вибороли учні школи №69. А от у втішному турнірі «Kryvyi Rih rugby cup» перемогу здобули вихованці школи №33.

    За доброю традицією всі діти по закінченню турніру отримали пам'ятні медалі, кубки, футболки і солодкі призи.

    Президент федерації регбі в Кривому Розі Євгеній Дудка коментує: «Хочу висловити подяку РК «Гірник - ПАТ КЗРК» і всій команді Федерації регбі Кривого Рогу, а також організаціям-партнерам, адміністрації Саксаганської райради і відділу освіти мерії. Сьогодні спільними зусиллями ми зробили справжнє свято спорту для 200 дітей та їх батьків. З упевненістю скажу, що Дитяча регбійна ліга може і повинна розширюватися. Є шанс, що в майбутньому в ній братиме участь до 64 шкіл Кривого Рогу. Але для цього необхідна увага Криворізької міської ради та виділення бюджетних коштів на реалізацію проекту за прикладом інших міст України. І якщо ми дійсно прагнемо зробити Кривий Ріг європейським містом спорту не на словах, а на ділі, то у проекту є майбутнє в новому форматі».


https://www.facebook.com/Федерація-регбі-Кривого-Рогу

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха