Новина детально
28 квітня 2020 р.

До освітнього проекту НОК України долучились іноземні спортсмени та тренери

Національний олімпійський комітет України продовжує активно розвивати власні освітні проєкти та програми онлайн.

Черговим кроком стало проведення вебінару на тему «Права спортсменів, про які вони не знають», лектором якого виступив спортивний юрист Євген Пронін.

Онлайн-зустріч з провідними спортсменами та тренерами пройшла за участю президента НОК України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки в рамках інформаційно-освітнього проєкту НОК «Sportcamp&more», ініційованого Комісією «Антураж атлета» та Комісією атлетів НОК, зокрема, медалістками Олімпійських ігор Оленою Говоровою та Наталією Добринською.

Вебінар зібрав близько 200 атлетів та тренерів. На запрошення НОК України із задоволенням до дискусії долучилися представники з 7-ми країн: Вірменії, Молдови, Грузії, Казахстану, Азербайджану, Білорусі, Естонії.

«Світова Олімпійська сім'я завжди відрізнялася своєю солідарністю, дружбою та підтримкою, тому Національний олімпійський комітет України завжди радий ділитися власним досвідом та знаннями з колегами і друзями з різних країн. Навіть в умовах карантину ми знаходимо нові ефективні форми розвитку наших програм, які підуть на користь спортсменам і тренерам. Запрошуємо наших друзів з інших країн долучатися й до подальших наших заходів», - зазначив Сергій Бубка.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха