Новина детально
28 квітня 2020 р.

Відкрито прийом заявок конкурсу ЄС #Beinclusive Awards 2020

Спорт - це весело, спорт - захоплюючий, спорт об’єднує людей. Європейська Комісія визнає спорт та фізичну активність потужними інструментами для подолання бар’єрів та побудови більш інклюзивного світу. Цього року Європейська Комісія ще раз вручить нагороди #Beenclusive, відзначивши роботу організацій, які використали силу спорту для підвищення соціальної інклюзії вразливих груп населення.

Приєднуйтесь!

Нагороди #BeInclusive були створені для створення всебічного, об’єднаного суспільства через спорт. Ваша організація може співпрацювати з етнічними меншинами, біженцями та мігрантами, людьми з інвалідністю, молодіжними групами ризику або іншими групами, що стикаються із складними життєвими обставинами. Розкажіть, як ваша організація використовує спорт для розширення можливостей та інтеграції вразливих груп.

Подати заявку на участь у #BeInclusive Awards 2020 можливо з 14 квітня по 30 червня (12:00 за Брюссельським часом) будь-якій організації (державній, приватній, комерційній чи некомерційній), яка реалізує проєктну діяльність, зосереджену на соціальній інклюзії.

Проєкти будуть оцінюватися виходячи з того, наскільки вони сприяють соціальній інтеграції через спорт на основі цих критеріїв: релевантність пропозиції, якість пропозиції та вплив.

Церемонія нагородження

Троє переможців будуть оголошені на спеціальній церемонії нагородження у грудні 2020 року в Брюсселі, де вони також матимуть можливість представити свої проєкти перед аудиторією експертів із спортивної інклюзії - та отримають приз у розмірі 10 000 євро кожний! Шість попередньо обраних проєктів отримають по 2500 євро.

Показ роботи організацій-переможців може надихнути інших на побудову більш інклюзивного світу. Це унікальна можливість відзначити роботу вашої організації - і підняти свій проєкт на новий рівень!

Відвідайте сторінку #Beinclusive page Європейської Комісії, щоб подати заявку зараз.

Посилання: https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive_en

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха