Новина детально
27 квітня 2020 р.

Регбійній спільноті України

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України карантинні заходи, пов`язані з коронавірусом (COVID-19), подовжено до 11 травня 2020 року. Хоч це, можливо, і не остаточна дата завершення карантину, однак ми маємо надію, що так і буде.

Але навіть якщо дію карантину буде припинено 11 травня, припинення дії всіх карантинних обмежень буде відбуватись поступово і тільки з 30 травня прогнозується повернення до життєдіяльності на місцях у повному обсязі, а пересування ж територією України відновиться у другій половині червня. І це оптимістичний прогноз подій.

Все це означає, що весняно-літня частина спортивного сезону 2020 року скасовується. В кращому випадку, враховуючи необхідність часу для відновлення підготовки гравців та команд, перші змагання можуть відбутися у другій половині серпня чи на початку вересня цього року. 

Комітет з організації та проведення змагань спільно з дитячо-юнацькою комісією уважно стежать за ситуацією в країні і внесуть всі необхідні корективи в календарний план проведення змагань та в регламентні документи.

Просимо врахувати, що всі рішення з цих питань будуть прийматись після консультацій з тренерськими радами.

Тренери та представники регбійних клубів та команд повинні детально проаналізувати стан справ у своїх регбійних осередках і підготувати свої пропозиції, які будуть враховані комітетами та Президією Федерації регбі України при визначені строків повернення українських регбістів до змагань.

Наша задача, незважаючи на всі складності, - провести всі заплановані всеукраїнські змагання з регбі як серед дорослих, так і серед дитячо-юнацьких команд. Так, доведеться змінювати формати проведення змагань, але всі змагання мають бути проведені. Ми повинні зберегти кожного регбіста України, надавши йому впевненість, що він буде продовжувати займатись улюбленим видом спорту.

Не все залежить від нас, але ми повинні сподіватись на краще!

З вірою в щасливе майбутнє, з побажаннями здоров`я!

Федерація регбі України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»