Новина детально
07 травня 2020 р.

Українські та іноземні спортсмени й тренери обговорили питання фармакологічної підтримки тренувального процесу

Сьогодні в рамках серії вебінарів з олімпійської підготовки та освіти відбулася чергова, вже третє за ліком, онлайн-конференція, що ініційована НОК України у співпраці з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання та спорту України.

Участь у заході взяли президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, які привітали учасників та наголосили на важливості проведення освітніх програм, закликавши колег й надалі долучатися до подібних заходів.

Лектором вебінару на тему «Фармакологічна підтримка тренувального процесу спортсменів» виступила заступник директора Олімпійського інституту НУФВСУ, доктор біологічних наук, професор Лариса Гуніна.

До обговорення долучилися понад 600 атлетів, тренерів та фахівців спорту з України, Азербайджану, Вірменії, Республіки Білорусь, Казахстану, Латвії, Молдови, Узбекистану, Естонії.

Відзначимо, в рамках цієї серії онлайн-конференцій заплановано проведення освітніх та наукових вебінарів у щотижневому форматі, що стосуватимуться різних аспектів олімпійської підготовки, основ раціонального харчування спортсменів протягом карантину, психологічного супроводу, історії олімпійського руху, олімпійської освіти та багато іншого.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції