Новина детально
14 травня 2020 р.

World Rugby продовжує широку інформаційну кампанію щодо зниження травматизму в регбі

Міжнародна федерація регбі закликає глобальне регбійне сімейство з користю використати поточну паузу в регбі та завантажити останню версію свого додатку, що надає повну інформацію про струси мозку, їх профілактику та управління ними, повчитися у експертів і пройти тест перед перезапуском регбі.

Додаток призначений для освіти широкої публіки, гравців, батьків, тренерів, суддів, лікарів та адміністраторів на всіх рівнях. Він доступний для всіх в Google Play та Apple Store, а повне навчання також можна пройти на спеціальному веб-сайті World Rugby, присвяченому благополуччю гравців: 

https://playerwelfare.worldrugby.org/concussion.

Прийнята стратегія довела свою ефективність завдяки надзвичайно обнадійливим результатам щодо благополуччя гравців на Чемпіонаті світу з регбі 2019 року, що показали зниження загальної кількості випадків струсу мозку на 28 відсотків і зниження ймовірності виникнення струсу мозку на 37 відсотків в порівнянні з нинішнім середнім рівнем конкуренції серед еліти.

У період між 2018 і 2019 роками на 22 змаганнях еліти показники струсу мозку знизилися в середньому на 17,5% завдяки активним зусиллям в сфері освіти та впровадженні системи санкцій в травні 2019 року.

Білл Бомонт (голова World Rugby): «Значне скорочення випадків струсів мозку дає переконливі докази того, що може бути досягнуто, коли широка публіка, тренери, гравці, організатори змагань, офіційні представники матчу та інші повністю розуміють про запобігання струсів мозку і управління ними. Цей додаток є важливим активом в нашій прихильності захисту гравців від струсів мозку під час змагань з регбі».

www.world.rugby

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського