Новина детально
12 травня 2020 р.

У Львові почали реконструкцію другої частини трибун стадіону «Юність»

На початку травня на стадіоні «Юність» у Львові розпочали реконструкцію другої частини трибун. Також тут мають укріпити підпірну стінку між двома трибунами.

«У відновлення стадіону «Юність» місто інвестувало чималі кошти, але роботи продовжуються. Нам важливо також відновити інфраструктуру Парку культури, бо це один із центральних, великих парків, який користується популярністю львів'ян та гостей міста. Розвиток цієї зони — одне з ключових завдань», — зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Він додав, що розвиток спортивної інфраструктури та оновлення установ культури — один із пріоритетів програми «Львів 2020».

Реконструкція стадіону «Юність» розпочалась у 2017 році. За цей період тут облаштували праву трибуну і комплекс з роздягалками. Над глядацькими трибунами спорудили прозорий навісний дах. Наступний етап робіт — ліва трибуна та огорожа. Обидва глядацькі сектори накриють, проте вони матимуть відмінності.

zaxid.net

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського