Новина детально
05 березня 2018 р.

Зураб Кікачеішвілі: «Не дивлячись на погодні умови, програма, намічена тренерським штабом, була виконана повністю»

З 26 лютого по 4 березня в Одесі відбувся навчально-тренувальний збір чоловічої молодіжної збірної України (до 20 років) з регбі-15, напередодні чемпіонату Європи, в рамках якого гравці відпрацьовували захист, передачу пасу, комунікацію в команді і перестроювання на полі.

Зураб Кікачеішвілі, помічник головного тренера збірної України U20:

«Збори пройшли на дуже високому рівні. Незважаючи на погодні умови, програма, намічена тренерським штабом, була виконана повністю. У день проходили 2 тренування, плюс індивідуальні заняття гравців.

Звичайно, в зв'язку з погодними умовами, більшу частину тренувань довелося проводити в закритому манежі. Хлопці готові були працювати і на свіжому повітрі, але ми не хотіли піддавати спортсменів непотрібного ризику. Зазначу, що нам вдалося провести НТЗ без травм і захворювань.

В цілому тренерський штаб залишився задоволений тим, як пройшли збори і тією віддачею, з якою працювали гравці. Іншого ставлення ми і не чекали - категорія U20, це вже не діти, а дорослі, сформовані спортсмени, добре розуміють важливість завдань, що стоять перед ними. У багатьох за плечима досвід серйозних змагань і довго розжовувати їм, що і як, немає необхідності. За підсумками табору кожен гравець отримав програму індивідуальних занять, яку вони будуть виконувати в своїх клубах.

На наступних зборах, в квітні, вже безпосередньо перед чемпіонатом Європи, буде остаточно визначено склад збірної, який візьме участь в протистоянні з Португалією, будуть дані тренерські настанови і відпрацьований план на гру».

Відзначимо, що в НТЗ взяли участь 30 гравців.

Чемпіонат Європи з регбі-15 серед чоловічих молодіжних команд (U20) в дивізіоні «Чемпіоншип» пройде з 7 по 15 квітня в місті Коїмбра (Португалія). На стадії 1/4 фіналу збірна України зіграє з Португалією.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського