Новина детально
09 грудня 2020 р.

ТУРНІР З РЕГБІ в МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ (ФОТО)

3 грудня, в Міжнародний день інвалідів, було проведено турнір з безконтактного регбі за участю команд юнаків з обмеженням по слуху та голосу. В переддень Новорічних свят турнір отримав назву «Різдвяні Зустрічі».

Захід відбувся за ініціативи президента Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні Леоніда ДЕЙНЕКО і за підтримки Посольства Франції в Україні та Федерації регбі України.

У змаганнях брали участь: юнацька команда «АНТАРЕС-ДЮСШ «Авіатор», дві команди «ІНВАСПОРТ» та дівчата регбійного клубу «АВІАТОР». Обов’язки головного судді турніру виконував керівник Департаменту фізичної культури та спорту МДЦ «Артек» Павло ПІНЧУК.

Партнерами цього спортивного заходу стали Київська міська федерація регбі (президент - БОБОВИК М.І.), Київський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів (начальник - ВІНИЧЕНКО М.В.), Київське міське відділення Комітету з фізичної культури і спорту МОН України (керівник - БОБРОВНИК С.І.).

Поєдинки проходили надзвичайно драматично, і по завершенні турніру при рівній кількості залікових балів переможця визначили тільки за кількістю здійснених спроб. В перервах регбісти мали змогу зігрітися гарячим чаєм та запашною кавою.

Перше місце в цьому турнірі посіла команда РК «Авіатор», друге місце - за юнаками «ІНВАСПОРТ-1» і на третій сходинці - регбісти з команди «ІНВАСПОРТ -2». Капітанам команд-переможців були вручені Кубки, а всі гравці, які брали участь в змаганнях, були нагороджені пам’ятними медалями.

Кращими гравцями були визнані: Ростислав АРСЕНТЬЄВ (Інваспорт-1), Михайло СТАЗІЛОВ (Антарес-ДЮСШ»Авіатор»), Олександр МОСКАЛЕНКО (Інваспорт-2) та Аня ДАНЬКО (РК «Авіатор»). Вони були нагороджені медалями та цінними подарунками.

Спеціальним призом від Посольства Франції в Україні було відзначено гравця команди «ІНВАСПОРТ-1» Леоніда ПИСАНЕНКА.

На завершення всіх учасників змагань тепло привітали президент КМФР Максим БОБОВИК, директор Інституту соціальних технологій Університету «Україна», доктор педагогічних наук, професор, Заслужений тренер України Сослан АДИРХАЄВ, начальник КРЦФКСІ Марія ВІНИЧЕНКО, керівник КМВКФВС МОН України майстер спорту СРСР з регбі Сергій БОБРОВНИК та інші гості.

Під час третього тайму регбістів та гостей турніру організатори частували смачною юшкою та шашликами.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції