Новина детально
21 грудня 2017 р.

В Ірпінській ЗОШ №3 провели перший урок регбі

20 грудня відбулася знакова подія в історії спортивного життя міста Ірпеня. Представники регбійної громади на чолі з Сергієм Брюзгіним – президентом Київської обласної федерації регбі та Олегом Залізним – віце-президентом КОФР, разом з директором Ірпінської ДЮСШ – Володимиром Тарасовим інавгурували проведення першого уроку з регбі для учнів Ірпінської загальноосвітньої школи №3.

Перед вчителями фізичного виховання шкіл м. Ірпеня, які зібралися цього дня у школі №3, зі вступним словом виступив Володимир Зіновійович Тарасов, який проінформував спортивно-педагогічний колектив міста про ідею проведення уроків та про цей видовищний ігровий вид спорту, який стає дедалі популярним в Ірпені та регіоні, де за останній час було проведено низку регбійних змагань.

Також слово перед вчителями фізичного виховання мав і Олег Залізний, який попросив освітян присвятити школярам хоча б 2-3 місяці для занять регбі на уроках фізкультури і наголосив на тому, що в місті Ірпені створені чудові умови для занять цим видом спорту – спортивна інфраструктура, всебічна підтримка з боку місцевої влади по всім ініціативам щодо проведення регбійних заходів та змагань в Ірпені. Вже в наступному році заплановано проведення ряду спортивних турнірів як серед юнаків, так і дорослих команд на регіональному та національному рівнях. Зокрема, проведення першого та заключного турів чемпіонату України з регбі-7 на Центральному міському стадіоні «Чемпіон».

Після проведення навчальної частини, усі учасники цього регбійного заходу перейшли безпосередньо і до практичної сторони уроку, де школярі ближче ознайомилися з «овальним» і правилами гри у регбі.

irpinsport.org.ua


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського