Новина детально
07 квітня 2020 р.

НОК обговорив нові ініціативи з олімпійської освіти

Сьогодні під головуванням Марії Булатової та за участю президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки в режимі відеоконференції засідання провела Комісія НОК «Олімпійська освіта та культура».

«В ситуації, що склалась, більше часу і уваги варто приділити своїй освіті і отриманню нових знань, адже здоров’я і знання – дві головні цінності.  Національний олімпійський комітет в цьому напрямку активно працює з атлетами, тренерами, спортивними фахівцями, щоб запропонувати додаткові можливості через онлайн платформу. Україна має славні традиції в спорті і необхідно, щоб через різноманітні освітні проєкти вони були продовжені і на базі цього досвіду зростало молоде освічене талановите покоління», - наголосив Сергій Бубка.

В рамках засідання обговорено започаткування серії онлайн зустрічей зі спортсменами щодо поширення знань про історію олімпійського руху, особливостей харчування та психологічної підтримки на період карантину, організації вебінарів з підвищення кваліфікації  для тренерів, видання олімпійської літератури, зокрема, книжок з унікальними історіями від легендарних спортсменів для дітей, розробки електронної олімпійської бібліотеки.

Комісією визначено стратегічним питання збереження і збагачення олімпійської спадщини, зокрема, формування олімпійського літопису, сприяння створенню музею олімпійської слави та можливих мобільних експозицій і виставок, які б охопили різні регіони країни.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського